4 Seasons Outdoor Wing loungestoel

929,00

Uitverkocht

SKU 213512 Category Merk:  

Een stevige, robuuste constructie en met zowel een zitkussen en een dik gevormd rugkussen is het zitcomfort werkelijk ongeëvenaard. U zit in deze stoel als een koning(in)!

Deze lounge stoel is uitgevoerd met een dikke antraciet rope variant. Het rope in deze stoel is strak gevlochten en volgt de mooi gebogen lijnen van het frame.
Een stevige, robuuste constructie en met zowel een zitkussen en een dik gevormd rugkussen is het zitcomfort werkelijk ongeëvenaard. U zit in deze stoel als een koning(in)! Wilt u het comfort nog eens extra verhogen, overweeg dan eens om de Wing voetenbank erbij aan te schaffen. Met de voeten omhoog zit u heerlijk onderuit, laat de zomer maar komen.

De Wing loungestoel heeft een elegant onderstel van antraciet aluminium. Zowel het aluminium frame als het rope is weerbestendig, dus u kunt deze lounge stoel met gerust hart het gehele jaar buiten laten staan. De kussens kunt u het beste opbergen als u bijvoorbeeld in de herfst en winter langere tijd geen gebruik maakt van deze loungestoel. Dit om te voorkomen dat deze vies wordt door rottend blad, vogelpoep en ander vuil.

Kenmerken

Merk

4 Seasons Outdoor

Kleur

Antraciet

Materiaal

Aluminium

Materiaal 2

Rope

Breedte

80 cm

Diepte

93 cm

Hoogte

100 cm

Zit hoogte

47 cm

Zit diepte

47 cm

Arm hoogte

57 cm

SKU

213512

EAN

8720087001166

Je hebt nog geen product bekeken.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Exclusieve aanbiedingen, nieuws en advies elke maand in jouw mailbox.