SUNS Avero dining stoel - Camel Sand

Inspiratie voor je tuininrichting

Zoek je inspiratie voor je tuininrichting? De tuin is voor veel mensen hun tweede woonkamer. De meeste Nederlanders pakken al bij de eerste zon van het jaar alles uit.  Heerlijk genieten van de blauwe luchten, de vogels die fluiten, de eerste barbecue van het jaar. Je tuin is persoonlijk, een verlenging van je huis. Op deze pagina vind je wat ideeën over wat er met tuinmeubilair mogelijk is. Laat je inspireren, wij leveren uit voorraad. Mocht je iets niet vinden of vragen hebben. Schroom niet en neem contact op. We helpen je graag verder.  

Bepaal de stijl voor jouw tuinmeubelen

Voor je begint met het inrichten van je tuin is het goed om te weten waar je stijl voorkeur ligt. Kies je voor modern of klassiek? Hout, aluminium of toch klassiek vlechtwerk. Comfort, praktisch of allebei? Voor het hele gezin of voor jezelf en vrienden. En de belangrijkste: woonkamer-gevoel of juist eetkamer-stijl. 

Breng je woonkamer naar de tuin

Breng de gezelligheid en het comfort van je woonkamer naar je tuin toe.  Wanneer je heerlijk comfortabel in je tuin wil genieten dan is een loungeset perfect. Knus met vrienden en familie op een hoek loungeset genieten. Ga je voor meer flexibiliteit dan is de stoel-bank loungeset beter geschikt. Voor de twijfelaar die niet kan kiezen tussen woonkamer- of eetkamergevoel hebben we ook lounge-dining sets beschikbaar. Wil je liever zelf bepalen welke combinaties je maakt? Geen probeem, kies je eigen loungetafel en stoelen uit. Vergeet niet te kijken naar tuinmeubelhoezen. Zo blijft alles lang mooi.

SUNS Portofino 6-delige loungeset
Nardi Trill armstoel - Agave

Of kies voor het eetkamer-gevoel

Gezellig met vrienden en familie het bourgondische leven genieten in je tuin. Een tuintafel vol met lekkers bijvoorbeeld van de barbecue. Met een dining set zit je dan goed. Praktisch en geheel aan te passen naar je eigen stijl. Kies je eigen dining tafel en dining stoelen. Combineer verschillende stoelen. Bijvoorbeeld de tuinstoelen uit de Sophie-serie van Hartman. Wil je even languit kunnen liggen om uit te buiken na zo’n heerlijk maal. Kijk dan ook bij onze verstelbare tuinsets en verstelbare tuinstoelen

Kettler Calvia bistroset

Voor de kleine tuin en balkon

Heb je weinig ruimte in je tuin of heb je een balkon? Geen probleem! Met een bistro-set. Of kies je eigen tuinstoelen bij een losse tafel. Voor de schaduw kan je denken aan een schaduwdoek. 

buitenkeukens en barbecues

Bourgondisch genieten: buitenkeukens en barbecues

Bourgondisch genieten begint pas echt met je eigen buitenkeuken of barbecue. Laat je grillkunsten zien en verras je omgeving met de lekkerste maaltijden. We hebben een groot assortiment met o.a. Weber barbecues. En alle accessoires die je nodig kan hebben.

SUNS Merano sofa loungeset

Afkoelen in de schaduw: parasols en overkappingen

Heerlijk die zon, maar verbranden wil je ook niet. Met een zweefparasol heb je geen last van de stok en kan je de parasol eenvoudig draaien naar de plek waar jij schaduw wil. Liever iets wat geheel dekt? Denk dan aan een overkapping zoals een pergola, paviljoen of partytent. 

Tuinhaarden en vuurtafels

Romantiek in je tuin:
tuinhaarden en terrasverwarmers

Een beetje romantiek in je tuin creëer je eenvoudig met een tuinhaard. Zorg ervoor dat je geliefde het niet koud krijgt en denk ook aan een terrasverwarmer. Heb je weinig ruimte en wil je de sfeer wel graag: kies een gaslantaarn.

Onze favoriete merken voor in de tuin

Alle categorieën in Tuinmeubelen

Laat je verder inspireren en doorzoek onze online shop of kom naar onze tuinmeubelwinkel in Leeuwarden. Meer dan 3000m² aan tuinmeubelen en het deskundig advies van één van onze verkopers.