Kampa Pop AIR Pro 365 Opblaasbare voortent

1.406,23

Uitverkocht

SKU 9120000023 CE7191 Category Merk:  

De Kampa Pop AIR Pro 365 is het opblaasbare voortentsysteem voor je Eriba caravan.

Deze opblaasbare voortent is niet alleen eenvoudig op te zetten, maar biedt ook extra leefruimte. Er zijn 4 maten verkrijgbaar die speciaal ontworpen zijn voor de verschillende Eriba Touring caravans, maar afhankelijk van de hoogte en lengte van de caravan ook op andere hefdakcaravans passen. Het slimme ontwerp van de Pop voortenten is gebaseerd op twee verschillende hoogtes, en kan zo worden gebruikt voor modellen van zowel voor als na 2010.

Het Pop ontwerp borduurt door op het Fiesta AIR ontwerp en heeft dan ook een groot aantal gemeenschappelijke kenmerken, waaronder het uitritsbare voorpaneel. De achterkant van de voortent is voorzien van een extra opblaasbare buis voor extra hoogte in het midden. Op deze manier creëer je volop stahoogte en een voortent die heerlijk ruim aanvoelt. De Pop heeft voldoende ramen voor een goed zicht naar buiten en de afsluitbare panelen met vliegengaas bieden de nodige ventilatie.

De rechter-zijwand kan worden uitgeritst, hier is dan een optionele aanbouw aan te koppelen. Ook kan er een luifel aan de voorkant van de tent worden geplaatst.

Dit model is geschikt voor de Eriba Troll, Eriba Feeling, Silver 380 en Silver 340 caravans.

Kenmerken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Exclusieve aanbiedingen, nieuws en advies elke maand in jouw mailbox.