Tenten Outlet

LET OP: 
DE FYSIEKE TENTEN SHOWROOM IS GESLOTEN. We hebben een grote verbouwing. Je kunt de tenten online bekijken en in de winkel staan ze ingepakt voor je klaar om meegenomen te worden. Wij verkopen al onze tenten uit. We gaan door met de campingwinkel alleen stoppen met onze tentenafdeling.  OP = OP.
De campingwinkel is tijdelijk alleen nog open voor gasverkoop. In het voorjaar heten we je van harte welkom in onze vernieuwde campingwinkel. De tuinmeubelwinkel is normaal geopend.

Tenten outlet

De tenten outlet van Ultiem Buitenleven. Wij hebben een groot aanbod aan afgeprijsde tenten in de aanbieding. Kwaliteitstenten voor een lage prijs beschikbaar. De tenten in deze categorie zijn oude modellen en showmodellen en mogen voor een lage prijs weg. Zoek je een goedkope tent in de aanbieding? Sla nu je slag. Wij stoppen met onze tenten. Op = Op! (Let op: we gaan wel door met onze kampeerafdeling!).

Opblaasbare Tenten

Een opblaasbare tent kopen? Kijk in onze tenten outlet voor een goedkope opblaasbare tent die bij jou past. De opblaasbare tent is ideaal voor wie niet langer met tentstokken wil prutsen. De opblaasbare tent staat veel steviger dan zijn oude tegenhanger. Het opzetten is zo gedaan. De tent is makkelijk aan te sluiten op verschillende luchtpompen. En geen zorgen, deze tenten weten ook goed in een storm stand te houden.  

Tunneltenten

Een tunneltent is praktisch, ergonomisch en makkelijk op te zetten. Door zijn ronde vormen is deze tent niet snel gevoelig voor de wind. Tevens zijn tunneltent relatief eenvoudig op te zetten en op te bergen. Wij ruimen onze tunneltent op en daarom kan je deze goedkope tunneltenten nu nog kopen.

Koepeltenten

Een koepeltent kopen? De koepeltent voor jouw kampeertrip vind je in onze tenten outlet. Een koepeltent is altijd stevig en goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Ze zijn eenvoudig op te zetten en op te ruimen. Of je nu een 2 persoonskoepel tent zoekt of een familietent. Sla nu je slag met deze tenten in de aanbieding.

Zoek je ook nog een voortent of luifel voor je caravan of camper? Kijk dan ook in onze voortenten en luifel outlet

Tenten kopen

Tenten kopen in onze tenten outlet bespaart je enorm veel geld. Tenten kopen in de aanbieding. Onze outletprijzen besparen je veel geld op de aanschaf van je kampeertent. Kijk nu welke tent bij jouw past. Zoek je meer advies voor het tenten kopen? Neem dan contact met ons op. 

Bardani Airspace 340 TC Opblaasbare Tunneltent
Outwell Earth 2 Tunneltent
Safarica Kenia 180 TC Koepeltent