Kunstkerstboom Spitsbergen PE / PVC 210cm (showmodel)

Ultiem Buitenleven prijs:

249,00

Uitverkocht

Betreft het laatste showmodel

De Spitsbergen PE / PVC Premium is een natuurlijke kunstkerstboom. Deze kunstkerstboom heeft een grillige en onregelmatige structuur, net zoals de echte dennenbomen uit de natuur dat hebben. De mooie open structuur zorgt ervoor dat je de boom goed kunt versieren met kerstballen en hangers. Deze kunstkerstboom is geschikt voor vele verschillende soorten decoratie.

 

Deze kunstkerstboom zet je met behulp van de scharnierconstructie in een handomdraai in elkaar. In deze constructie zitten de takken voorgemonteerd in beugels met daaraan een scharnier. De takken vallen hierdoor op de juiste plaats zodra je de boom neerzet. Het enige wat je nog hoeft te doen is de kleine takjes mooi uit te vouwen, zodat het een volle kerstboom wordt.

De basis van deze kunstkerstboom is een metalen stam. Aan deze stam zitten de zijtakken met naalden gemaakt van gemixte materialen. Een deel van de takken en naalden wordt gemaakt in mallen met een PE materiaal. Deze mallen worden gevormd met echt dennengroen uit de natuur, waardoor de zachte PE takken en naalden de precieze vorm uit de natuur hebben. Het voordeel van deze takken en naalden is dat ze altijd mooi in model blijven. Het andere deel van de takken en naalden wordt gemaakt van pvc. Dit gaat door middel van een speciale techniek, zodat ze stevig aan de takken vast zitten. Hiervoor worden lange stroken pvc in dunne reepjes gesneden en vervolgens om de tak gewikkeld. Op deze manier ontstaat er een tak met platte en stevige naalden. De mix van PE en pvc in combinatie met bruine zijtakken geeft de boom een echte natuurlijke look. Daarnaast zorgt deze combinatie van materialen voor een stevig geheel waardoor je de boom goed kunt decoreren met ballen, kersthangers of andere kerstdecoratie.

Uiteraard voldoet deze vol uitziende kunstkerstboom Spitsbergen aan de gestelde brandveiligheidseisen en normen (NEN 71-2).

Ultiem Buitenleven prijs:

249,00

Uitverkocht

SKU 420167 Categorieën , Merk:  

Kenmerken

Merk

Royal Christmas

Kleur

Groen

Materiaal

PE + PVC

Materiaal 2

Staal

Breedte

134 cm

Hoogte

210 cm

SKU

420167

EAN

8717931858168

Je hebt nog geen product bekeken.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Exclusieve aanbiedingen, nieuws en advies elke maand in jouw mailbox.