Kunstkerstboom Gillam Flocked PE/PVC 240cm – 500 Warm LED

Ultiem Buitenleven prijs:

399,00

Uitverkocht

Als u op zoek bent naar een mooie besneeuwde kunstkerstboom met een natuurlijke uitstraling uit een mix van PE / PVC takken dan is de kunstkerstboom Gillam PE / PVC met Smart – warm LED verlichting van Royal Christmas de juiste keuze. Deze kunstkerstboom beschikt over mooie vol besneeuwde takken gemaakt uit hoogwaardig PE / PVC materiaal.

Deze kunstkerstboom is zeer eenvoudig en snel op te bouwen middels het scharnier / paraplusysteem.
De besneeuwde kunstkerstboom bestaat uit scharnierende delen waarbij de takken al aan de stam vast zitten. U hoeft alleen maar de verschillende delen van de besneeuwde kunstkerstboom in elkaar te steken, vervolgens de scharnieren uit te klappen en als laatste de takken uit te vouwen. Door de sterke takken kunt u gemakkelijk veel versieringen in de besneeuwde kunstkerstboom Gillam hangen.

 

De basis van deze kunstkerstboom Gillam PE / PVC met Smart – LED is een metalen stam. Aan deze stam zitten de zijtakken met naalden gemaakt van gemixte materialen.

Een deel van de takken en naalden wordt gemaakt in een mal met PE materiaal.
Deze mallen worden gevormd met echt dennengroen uit de natuur, waardoor de zachte PE takken en naalden de precieze vorm uit de natuur hebben. Naderhand worden deze takken bespoten met een laag sneeuw.
Het voordeel van deze PE takken en naalden is dat ze altijd mooi in model blijven.

Het andere deel van de takken en naalden wordt gemaakt uit PVC materiaal. Dit gaat door middel van een speciale techniek, zodat ze stevig aan de takken vast zitten. Hiervoor worden lange stroken PVC in dunne reepjes gesneden en vervolgens om de tak gewikkeld. Op deze manier ontstaat er een tak met platte en stevige naalden. Naderhand worden deze takken bespoten met een laag sneeuw.

De mix van besneeuwde PE en PVC takken geeft deze besneeuwde kunstkerstboom Gillam een echte natuurlijke look. Daarnaast zorgt deze combinatie van materialen voor een stevig geheel waardoor je de besneeuwde kunstkerstboom goed kunt decoreren met kerstballen, kersthangers of andere kerstdecoratie.

 

De bedrading van de verlichting is geïntegreerd in de kunstkerstboom en wordt aangesloten met een voetschakelaar. De lampjes zijn mooi verdeeld over de boom en de snoeren van de lampjes zijn netjes weggewerkt tussen de takken.

Ultiem Buitenleven prijs:

399,00

Uitverkocht

SKU 995240 Categorieën , Merk:  

Kenmerken

Je hebt nog geen product bekeken.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Exclusieve aanbiedingen, nieuws en advies elke maand in jouw mailbox.