Zempire Evo TM Opblaasbare Tunneltent inclusief luifel

1.250,00

Uitverkocht

SKU ZE-0197003 Category Merk:  

De Evo TM Air opblaasbare tent is een luxe 4-persoonstent van het merk Zempire Camping.

De tent bestaat uit een groot leef- en slaapruimte met meerdere ventilatiepunten. Het opblaasbare luchtframe is windbestendig en kan snel worden opgezet. De hoofddeur is op te vouwen voor een brede ingang en meer uitzicht vanuit de tent. De zijopening zorgt voor minder drukte aan de voorkant van de tent en de beschermde achterruit biedt meer ventilatie-opties.

De Evo TM tent is ideaal voor langere kampeervakanties met een klein gezin. De open binnentent heeft een uitritsbare scheidingswand, zodat u kunt kiezen tussen 1 of 2 slaapplaatsen, elk met een eigen deur. Het woongedeelte met hoofdhoogte biedt binnen voldoende ruimte om te ontspannen en is voorzien van grote 3-wegramen met interne afdekkingen om licht, luchtstroom en privacy te regelen. Het verlengde luifelgebied biedt overdekte leefruimte buiten om te eten en te loungen.

Omsluit de luifelruimte van je Evo TM tent met een luifelwandset. Dankzij het ontwerp met 2 panelen kunt u deze aanpassen aan de omstandigheden met zowel een volledig waterdichte polywand als een insectenwerende gaaswand. Je kunt beide wanden ook samen gebruiken wanneer je de waterdichte wand als Gullwing-luifel opzet (inclusief stokken). Getinte PVC-panoramaramen op de polywand laten licht binnen terwijl ze de elementen buitensluiten.

Kenmerken

Je hebt nog geen product bekeken.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Exclusieve aanbiedingen, nieuws en advies elke maand in jouw mailbox.