Betaalmethodes

Veilig online betalen is geen probleem bij Ultiem Buitenleven. Al onze betaalmethodes bieden wij gratis aan. 

De betaalmethodes die Ultiem Buitenleven gebruikt zijn: 

iDeal – Betaal veilig en snel met via je eigen Nederlandse bank met iDeal. De meest gekozen betaalwijze in Nederland. 

Paypal – Snel en veilig betalen met je eigen Paypal-rekening. 

Klarna achteraf betalen – Betaal eenvoudig achteraf met Klarna. Zo heb jij je bestelling alvast binnen en betaal je later. Wanneer je kiest voor Klarna, dan zal de rest van het betalingsproces via Klarna lopen. Vragen over de betaling zullen dan met Klarna afgehandeld moeten worden. 

Klarna Betaal in 3 delen – Betaal eenvoudig in 3 rentevrije termijnen met Klarna. Kies tijdens het afronden van je bestelling voor Klarna Betaal in 3 delen. Wanneer de bestelling geaccepteerd is, krijg je van Klarna bericht wanneer de termijnen via een automatisch incasso afgeschreven worden. Zo heb jij je bestelling alvast binnen en betaal je later aan Klarna. 

in3 Betaal Rentevrij in 3 termijnen – Betaal je bestelling in 3 rentevrije termijnen met in3. Kies tijdens het bestellen voor betalen met in3. Je betaalt de eerste termijn direct via iDeal. Voor de 2e en 3e termijn krijg je na 30 en 60 dagen een herinnering met een betaallink deze binnen 5 dagen te voldoen. 

SEPA Vooruitbetaling – Vooruit betalen is ook mogelijk. Zodra je bestelling afgerond is, ontvang je een mail met alle betaalgegevens. Zodra wij de betaling ontvangen hebben, gaan wij met je bestelling aan de slag. Doe je betaling op tijd, na 14 dagen vervalt je bestelling automatisch. Zolang de betaling niet voldaan is, blijft het artikel beschikbaar voor verkoop.