Tuinmeubelhoezen

Tuinmeubelhoezen kopen?

Tuinmeubelhoezen beschermen je tuinmeubelen. Bestel je tuinmeubelhoes eenvoudig online bij Ultiem Buitenleven. Wij hebben hoezen voor tuinsets, hoezen voor loungesets. Voor elke tuintafel en tuinstoel is er wel een tuinmeubelhoes beschikbaar. Kom je er niet uit met je keuze? Wij helpen je ook graag, neem contact op of kom naar onze tuinmeubelwinkel in Leeuwarden.

Tuinmeubelhoes loungeset

Als je jarenlang wilt genieten van je loungeset, dan is het belangrijk deze goed te beschermen tegen het weer. Een tuinmeubelhoes voor een loungeset is daarom een goede aankoop. Tuinmeubelhoezen voor loungesets beschermen de tuinmeubelen tegen de verschillende weersomstandigheden. Zo blijft je tuinset langer mooi en kun je er langer van genieten. Een tuinmeubelhoes voor een loungeset is waterdicht. Als het weer dan plotseling omslaat, dan dek je eenvoudig met de hoes je loungeset af.

Tuinmeubelhoes waterdicht

Om je tuinmeubelen goed te beschermen tegen weer en wind, dan is het belangrijk dat deze waterdicht is. Zo voorkom je dat er onnodig extra vocht onder de hoes gaat ophopen. Bij een houten tuintafel moet je er altijd goed opletten of een tuinmeubelhoes wel goed is voor de tafel. Laat je hierbij eventueel informeren door onze experts. Doordat de tuinmeubelhoezen waterdicht zijn kan je ook bij onverwacht slecht weer, snel je tuinmeubels en tuinkussens afdekken.

Tuinmeubelhoes L vorm

Ook voor speciale tuinmeubelhoezen ben je bij Ultiem Buitenleven aan het juiste adres. Zoek je bijvoorbeeld een tuinmeubelhoes in een L-vorm. Zodat jij jouw hoekbank loungeset kan afdekken? Wij hebben verschillende maten in ons assortiment. Ook voor parasols en barbecues hebben wij hoezen die de levensduur van je tuininrichting verlengen.
Tuinsethoes AeroCover 220x190xH85cm

Filters

 • Kleur
  Prijs
  -
  Materiaal
  Merk
  Lengte
  Breedte
  Diepte
  Hoogte
  Maat
  Zit hoogte
  Productcategorieën