Kachels

Kachels

Kachels voor op de camping koop je bij Ultiem Buitenleven. In ons assortiment vind je verschillende soorten kachels voor het kamperen. Of je nu ouderwets voor een petroleumkachel gaat. Of kiest voor een veilige elektrische kachel. De campingkachels zijn compact en daarom makkelijk mee te nemen. De meeste kachels zijn geschikt voor gebruik in de caravan. Lees natuurlijk altijd goed de veiligheidsvoorschriften.
Petroleumkachel kopen
Een petroleumkachel kopen is tegenwoordig weer een populair alternatief voor verwarmen met gas of elektriciteit. Het verwarmen met petroleum of kerosine (Engelse benaming) is eenvoudig met een petroleum kachel. Deze zijn geschikt voor binnen en buiten en hebben vaak een dubbel functie zoals een kookplaat. Verwarmen met petroleum kan een goedkoper alternatief zijn tegen de hoge gasprijzen. Met een petroleumkachel verwarm je al snel een ruimte van 15m². Let op je eigen en anderen hun veiligheid bij het vullen en aansteken van de petroleum kachel. Bij gebruik binnen raden wij het gebruik van een koolmonoxide melder aan.
Elektrische kachel
Een elektrische kachel voor de camping is een goede optie nu elektrische aansluitingen steeds beter geïntegreerd zijn in tenten en caravans. Verwarm je caravan snel en zuinig met een elektrische verwarming. Deze werken vaak op keramische elementen die een aangename warmte verspreiden. Zo blijf je lekker warm tijdens het kamperen. Deze kachels zijn ook goed en veilig te gebruiken in huis, op kantoor of zelfs buiten(mits op een droge plek).

Foetsie petroleumkachel H-359 Tip Over