Slaapartikelen

Kampeerafdeling tijdelijk gesloten

Onze excuses, tijdelijk zijn de producten in deze categorie niet verkrijgbaar. Wij zijn flink aan het verbouwen in onze fysieke winkel. Onze tuinmeubelwinkel is wel gewoon open! Wij verkopen onze tenten en voortenten en luifels uit!

Toont alle 4 resultaten

Slaapartikelen

Slaapartikelen voor het kamperen zijn onmisbaar. Tijdens je kampeervakantie is een goede nachtrust belangrijk. Je wilt ten slotte van je vrije tijd genieten. Koop je slaapspullen voor het kamperen eenvoudig en voordelig bij Ultiem Buitenleven.

Slaapzakken

Kies de slaapzak die past bij jouw stijl van kamperen. In welk seizoen je gaat kamperen, klimaat en je persoonlijke voorkeur voor materiaal bepalen de keuze welke slaapzak geschikt voor jou is. Neem snel een kijkje en koop je slaapzak online of laat je adviseren in onze campingwinkel. 

Slaapmatten

Kies de slaapmat die past bij jouw stijl van kamperen. In welk seizoen je gaat kamperen, klimaat en je persoonlijke voorkeur voor materiaal bepalen de keuze welke slaapmat geschikt voor jou is. Ga je voor simpel en eenvoudig, zelfvullend of toch extra dik slaapmatje? Neem snel een kijkje en koop je slaapzak online of laat je adviseren in onze campingwinkel.

Luchtbedden

Kies het luchtbed die past bij jouw stijl van kamperen. In welk seizoen je gaat kamperen, klimaat en je persoonlijke voorkeur voor 1 of 2 persoons luchtbedden bepalen de keuze welk luchtbed geschikt voor jou is. Neem snel een kijkje en koop je luchtbed online of laat je adviseren in onze campingwinkel.