Retourneren

Gratis retourneren in de winkel

Retourneren is gratis in onze winkel in Leeuwarden. Breng je retour onbeschadigd, ongebruikt en in originele verpakking met kassabon of factuur naar de winkel. Je ontvangt het betaalde bedrag retour, bij een online bestelling wordt het geld teruggestort zoals online betaald is, er worden geen contanten uitgegeven. Retouren zonder kassabon of factuur worden niet geaccepteerd. Onze winkel vind je aan de Planetenlaan 2 te Leeuwarden

Retour sturen van online bestelling

1. Meld je retour aan via het contactformulier op deze pagina. 

2.De kosten van een retour zijn voor je eigen rekening. Bij het retourneren van grote artikelen die niet met DHL of PostNL verstuurd kunnen worden en afgehaald moeten worden (bijv. een loungeset) hanteren wij een vaste bijdrage van €40,-. Dit bedrag wordt ingehouden van het te retourneren bedrag. Retourneren in de winkel in Leeuwarden is gratis. 

3. Print dit retourformulier uit, vul deze in en voeg deze toe aan je retourpakket.

4. Verpak je retour zorgvuldig. Je retour moet in originele verpakking, onbeschadigd en ongebruikt zijn. Eventuele schade of waardeverlies kan op het retourbedrag in mindering gebracht worden. Bewaar je verzendbewijs goed. 

Ons retouradres is:
Ultiem Buitenleven
Planetenlaan 2
8938 AL Leeuwarden

Je retour aanmelden

  VOORWAARDEN EN VEELGESTELDE VRAGEN OVER RETOUREN

  Mijn bestelling is beschadigd aangekomen, wat nu?

  Is je bestelling beschadigd tijdens het verzenden? Maak direct foto’s van hoe je pakket is aangekomen. Stuur deze naar onze klantenservice. We gaan dan samen met je kijken naar een oplossing. Zonder foto’s en bij niet direct contact opnemen na ontvangst kunnen wij helaas weinig doen. 

  Kan ik ook ruilen?

  Je hebt een product besteld, en nu is het niet de goede maat. Dit kan gebeuren. In de winkel in Leeuwarden kun je deze kosteloos omruilen binnen 14 dagen na ontvangst. Neem je aankoopbewijs hiervoor mee. Mocht je niet in staat zijn naar onze winkel te komen. Dan volg je het normale retourproces. Je bestelt dan eenvoudig het juiste product opnieuw in onze shop. Zo hoef je ook niet te wachten tot je retour afgehandeld is.  

  Ik wil mijn bestelling retour sturen

  Je hebt na ontvangst van je pakket 14 dagen om je retour aan te melden. Na aanmelding van je retour moet deze binnen 14 dagen zijn ontvangen door ons. Je betaalt zelf de retourkosten. In de winkel mag je je retour gratis afleveren. Na ontvangst van je retour, controleren wij deze en storten we binnen 14 dagen je geld terug of annuleren je achteraf betaling. Meld je retour met het bovenstaande formulier aan en print alvast het retourformulier uit om bij je pakket te voegen.

  Deel van bestelling retour gestuurd, waardoor het aankoopbedrag onder de gratis verzendingsgrens van €150,- komt. 

  Wij hanteren gratis verzending op bestellingen vanaf €150,- met uitzondering van producten die onder zwaar transport vallen. Mocht je een bestelling deels retour sturen en het bedrag komt hierdoor onder de €150,- dan behouden wij het recht om de verzendkosten alsnog in rekening te brengen en deze van het te retourneren bedrag aftrekken. De verzendkosten zijn standaard €6,95. De kosten van een retourzending draag jezelf bij een retour onder de €150,-.

  Wanneer kan je een product niet retour sturen?

  • Je bestelling is langer dan 14 dagen geleden ontvangen en je hebt niet binnen die termijn je retour aangemeld.
  • Je hebt je retour aangemeld, maar niet binnen 14 dagen na aanmelding retour gestuurd. 
  • Artikelen waarvan de verzegeling is verbroken of waar product kaartjes van verwijderd zijn. 
  • Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn. 
  • Artikelen waarvan de verpakking beschadigd is door gebruik of onvoorzichtig openen van de doos. 
  Retouren die onder bovenstaande punten vallen zullen geen recht op restitutie hebben en/of kunnen kosten afgetrokken worden van het retourbedrag.