Verzenden en afhalen

Bij het bestellen kun je kiezen tussen het verzenden van de bestelling of het afhalen van de bestelling in onze winkel in Leeuwarden. Op deze pagina lees je alles over ons verzendproces. 

Het klaar maken van je bestelling:

Bestel vandaag voor 14:00* en je bestelling wordt dezelfde dag nog verwerkt. Je bestelling ligt meestal binnen 1 dag klaar voor verzending of afhalen. Bij tenten, voortenten en luifels kan het zijn dat deze direct vanuit de leverancier verstuurd wordt of naar onze winkel. Dan duurt het meestal 1-4 werkdagen voor we de bestelling kunnen afronden. 

*In verband met de huidige pandemie en drukte kan het een dag langer duren voordat je bestelling verzonden wordt.

Bestelling afhalen:

Je hebt besteld en gekozen om je bestelling af te halen. Nadat we je bestelling verwerkt hebben en deze voor je klaar gelegd hebben, nemen we telefonisch contact met je op. Je kan je dan melden in onze winkel en je bestelling direct meenemen. Heb je nog iets gemist bij je bestelling? Geen probleem, dat kan je dan direct in onze winkel meenemen en afrekenen. Het kan zijn dat een product niet op voorraad is omdat wij deze 

Ons winkeladres voor afhalen: Planetenlaan 2, 8938AL te Leeuwarden. 

Verzending:

Wij hanteren voor verzending verschillende tarieven. Dit is afhankelijk van de grootte van het pakket en naar welk land. Je pakket wordt verzonden met DHL. Zodra je de track & trace-code hebt ontvangen kan je bij DHL zelf wanneer mogelijk een DHL-punt kiezen. Gezien pakketten langer dan 100cm niet geaccepteerd worden bij een pakketpunt zal je hiervoor thuis moeten zijn. 

Tuinsets worden over het algemeen geleverd met onze transporteur Hoekstra. Zodra wij je bestelling verwerkt hebben, dan maakt Hoekstra een afleverafspraak met je. Het is dus belangrijk dat je op dat moment thuis aanwezig bent. 

Tarieven Nederland:

  • Bestellingen tot €150,00 – €6,95
  • Bestellingen vanaf €150,00 – Gratis verzending*
  • Bij bepaalde producten worden transportkosten berekend dit is: €35,00 

*Het gaat om de gehele bestelling. Voornamelijk tuinmeubelen kunnen op pallet verstuurd worden. In sommige gevallen worden altijd transportkosten van €35,- berekend. Dit heeft met het gewicht en grootte te maken. De verzendkosten worden direct bij het afrekenen getoond. 

Verzending België:

Wij versturen geen bestellingen naar België.