Loungesets tuin

Oorspronkelijke prijs was: €3.187,00.Huidige prijs is: €3.179,00.

SALE

Oorspronkelijke prijs was: €3.217,00.Huidige prijs is: €3.199,00.

SALE

Oorspronkelijke prijs was: €1.937,00.Huidige prijs is: €1.899,00.

SALE

Oorspronkelijke prijs was: €5.017,00.Huidige prijs is: €4.999,00.

SALE

Loungesets tuin

Een loungeset voor de tuin kopen? Bestel voordelig loungesets bij Ultiem Buitenleven. Wij leveren onze tuinmeubelen direct uit eigen voorraad. Een lounge tuinset die past bij jouw tuin, heb je bij ons zo gevonden. Bekijk ons uitgebreide aanbod in lounge tuinmeubelen.
Comfortabel loungen in je tuin
Comfort is niet alleen voor binnenshuis, ook buiten in je eigen tuin wil je heerlijk kunnen ontspannen. Dit verklaart meteen de populariteit van de loungeset voor in de tuin. De keuze in verschillende lounge tuinsets is dan ook groot. Zo zijn er hoek loungesets, stoel – bank loungesets en dining loungesets. Comfortabel loungen in je tuin is in handbereik. Gezellig met vrienden en familie of heerlijk alleen wegdromen op je eigen loungebank.
Dining loungeset
Heerlijk dineren met familie en vrienden in de achtertuin, genieten van het comfort van je eigen dining loungeset. Je wilt je gasten een goede zitplek geven. Dan is een lounge dining tuinset de beste keuze. Je hebt het comfort en design van een loungeset. Deze is alleen in tegenstelling tot de meeste lounge tuinmeubelen, juist hoger. Zo kun je heerlijk aan tafel eten.
Hoek loungesets
Een fijne loungebank voor buiten is heerlijk om van te genieten. Een hoek loungeset bestaat uit een hoekbank met bijpassende tafel. Hierbij kun je kiezen uit bank met losse kussen of vaste kussens. Heb je geen ruimte om je kussens op te bergen? Kijk dan ook even bij onze lounge tuinmeubelhoezen.
Losse lounge elementen
Zelf je eigen lounge corner maken in de tuin of op je balkon? Je kunt gebruik maken van losse lounge elementen om zo jouw tuin in te richten. Naast losse lounge elementen kun je ook losse lounge stoelen en lounge tafels combineren en je eigen loungeset maken.

Yoi Midori eiland hoek loungeset XL - Salix