Kunstkerstbomen

Kunstkerstbomen kopen

Kunstkerstbomen online bestellen doe je bij Ultiem Buitenleven. Wij hebben een ruime keuze aan kunstkerstbomen in de aanbieding. Voordelige kunstkerstbomen kopen in alle soorten en maten gratis* bij jou thuis afgeleverd. Begin de kerst goed met een kunstboom van Ultiem Buitenleven. Kies ook voor een duurzame kerst en ga voor een kunstkerstboom. 

Kunstkerstboom gratis verzenden

Bij een bestelling van €150,- verzenden wij je kunstkerstboom gratis! Een kunstkerstboom is een goede investering. Onze kunstbomen zijn van hoge kwaliteit en gaan jarenlang mee. Wil je je kunstkerstboom gratis laten verzenden, maar je komt niet tot het bedrag? Kijk ook eens naar onze kerstverlichting en kerstdecoraties. Je complete kerst bestel je bij Ultiem Buitenleven. 

Hoe onderhoud je een kunstkerstboom?

Een kunstkerstboom onderhouden is heel makkelijk. Het heeft geen water nodig. Door zorgvuldig in- en uitpakken jaarlijks en het opzetten en afbreken van de kunstboom verleng je de levensduur zeer. Om de kunstkerstboom schoon te maken kun je deze afstoffen met een plumeau of met een licht vochtige microvezeldoek afnemen. Zo blijft je kunstboom jarenlang goed. 

Duurzame kerstboom

Een duurzame kerstboom is een kunstkerstboom. De kwaliteit van de huidige kunstboom is zo hoog dat deze veel langer meegaan. Ze zijn makkelijker om op te zetten en op te bergen. Veelal wordt er ook gebruik gemaakt van gerecyclede materialen. Hoewel de charme van een echte kerstboom in huis mooi is, zijn de bomen vaak een kort leven bedeeld omdat ze niet opnieuw geplant kunnen worden omdat ze zelfs met kluit teveel van hun wortelstelsel missen. Een enkele kerstboom zal slagen. Voor een duurzame kerst raden wij daarom een kunstkerstboom aan. 

Kunstkerstboom met LED-verlichting

Een kunstkerstboom met LED-verlichting neemt je heel wat zorgen weg. Niet langer moeilijk doen met een knoop in je verlichting. Eenvoudig je kunstboom uitvouwen en de stekker in het stopcontact en klaar is je kunstkerstboom met LED-verlichting. Bekijk ons hele assortiment in kunstkerstbomen met LED-verlichting. 

Kunstkerstboom achteraf betalen

Kunstkerstboom achteraf betalen is bij Ultiem Buitenleven geen probleem. Kies bij het afronden van je bestelling voor “Achteraf betalen met Klarna”. Betaal je kunstkerstboom eenvoudig met Klarna. Klarna neemt het hele betalingsproces over, doorsta je de check van Klarna, dan versturen wij z.s.m. de kunstboom naar je toe. 

Filters

 • Kleur
  Prijs
  -
  Materiaal
  Merk
  Lengte
  Breedte
  Diepte
  Hoogte
  Maat
  Zit hoogte
  Productcategorieën