Lounge diningsets tuin

Lounge diningsets tuin

De combinatie van een tuinset en een loungeset is de lounge dining set. Lounge diningsets zijn ideaal als je de comfort wil van het loungen en de praktische kant van een dining set. De perfecte formule voor gezellige zomerdagen, barbecues met familie en vrienden. Losse lounge stoelen, een loungebank en een hoge tafel. De lounge dining set is er in vele combinaties. Bij Ultiem Buitenleven hebben we altijd lage prijzen en aanbiedingen in lounge diningsets.

Lounge dining set kopen
Een lounge dining set kopen is een investering in comfort en zeer praktisch. Je geniet van de comfortabele kussens en het lounge gevoel. Terwijl je tegelijk goed kan zitten en met vrienden en familie aan tafel kunt eten in de tuin. Een lounge eettafel is iets hoger, vergelijkbaar met een tuintafel. Ook de lounge eetstoel is wat hoger dan de normale lounge tuinmeubelen. Hierdoor kan je goed aanschuiven als het eten op tafel staat. Wanneer je kiest voor een lounge bank, dan is ook deze er in de variant voor een lounge dining set. Heb je meer informatie nodig dan helpen we je graag, online en in de winkel.

Breng de eetkamer naar buiten
Bij Ultiem Buitenleven vinden wij gezellig genieten buiten het belangrijkst. Met onze lounge diningsets maak je al een perfect begin. Wij bieden lounge diningsets aan in verschillende materialen zoals hout, polywood, aluminium en wicker (vlechtwerk). Deze zijn stuk voor stuk stevig en duurzaam. Zo gaat je loungeset lang mee. Je brengt met een lounge diningset de eetkamer naar buiten. Heerlijk samen eten in de zomerzon. We helpen je graag bij de keuze van jouw loungeset. Informeer online of in onze tuinmeubelwinkel.

4 Seasons Outdoor Proton low dining tuinset