Lounge elementen tuin

Oorspronkelijke prijs was: €99,00.Huidige prijs is: €50,00.

SALE

Lounge elementen tuin

Lounge elementen geven je de mogelijkheid je loungeset uit te breiden. Je loungeset voor in de tuin mist bijvoorbeeld net die ene extra zitplek. Los het eenvoudig op. Koop een los lounge element. Zo heb je meer zitplaats. Ook met loungestoelen kun je je lounge set uitbreiden. Mis je een onderdeel aan je loungeset en je ziet het hier er niet bij staan? Wij adviseren je graag naar de mogelijkheden om jouw tuinset uit te breiden.

Losse modules lounge set
Zoek je een losse module om je lounge set uit te breiden? Dan helpen we je graag verder. Wil je je hoek loungeset groter maken? Dat is vaak vrij eenvoudig. Met een losse lounge module heb je zo een extra zitplaats. Het kan zijn dat je de module zoekt die bij jouw loungeset, niet op onze site staat. Neem contact met ons op of kom langs in de winkel en we kijken naar de mogelijkheden. Vaak is een uitbreiding ook nog te bestellen bij de leverancier. Wij kunnen dit dan regelen voor je.

Loungeset uitbreiden
Je loungeset uitbreiden met een losse lounge module of loungestoel is eenvoudig. Zoek de juiste uitbreiding voor jouw loungeset of neem contact op als je de passende uitbreiding niet kan vinden. Onze experts adviseren je graag over welke lounge elementen bij jouw loungeset passen.

Taste by 4SO Meridien Tussenelement Loungeset + 2 Kussens