Campingstoelen

Campingstoelen

Campingstoelen vind je bij Ultiem Buitenleven in alle soorten en maten. Comfortabel zitten tijdens het kamperen doe je met de stoel die bij jouw manier van reizen past. Ga je voor een simpele opvouwbare campingstoel of kies je voor eentje die verstelbaar is. Liever licht gewicht en compact? Dan is een opvouwbare kruk een goede oplossing. Ook kan je kiezen voor een 3-poots krukje of een strandstoel. Met een bijpassend voetenbankje maak je het genieten op de camping compleet. We leveren onder andere stoelen van Crespo en Bo-Camp. Koop online of kom proef zitten in onze campingwinkel.
Campingstoel kopen
Campingstoel kopen voor bij het kamperen. Wat is de stoel die bij jou past? Heb je veel ruimte dan is de opvouwbare of de verstelbare campingstoel perfect. Hier zijn bijpassende hoofdkussens en campingstoelhoezen voor te krijgen. Daarnaast zijn er ook bijpassende voetenbankjes beschikbaar.
Crespo campingstoel
De meest bekende stoel is de crespo campingstoel. Een Crespo stoel staat bekend om zijn lange levensduur. Dit maakt het product duurzaam. De materialen die Crespo gebruikt zijn stevig en licht gewicht. Hierdoor zijn de stoelen makkelijker mee te nemen, zonder dat het teveel gewicht toevoegt aan je lading. Ook voor een crespo voetenbank en een crespo ligbed ben je bij Ultiem Buitenleven aan het juiste adres.
Bo-Camp campingstoel
Een Bo-Camp campingstoel kopen is ook een verstandige keuze. Duurzaam, stevig en lichtgewicht. Bo-Camp heeft de traditionele stoel en ook kleinere vouwstoelen. Zo kies je de juiste Bo-Camp stoel voor bij het kamperen. Bij Ultiem Buitenleven kun je in onze kampeerwinkel in Leeuwarden komen proef zitten. Zo weet je zeker dat je met de juiste stoel naar huis gaat.

Crespo Kampeer stoel AP-237 Air-Deluxe Compact – Zwart