Campingstoelen

Campingstoelen


Campingstoel kopen

Campingstoel kopen voor bij het kamperen. Wat is de stoel die bij jou past? Heb je veel ruimte dan is de opvouwbare of de verstelbare campingstoel perfect. Hier zijn bijpassende hoofdkussens en campingstoelhoezen voor te krijgen. Daarnaast zijn er ook bijpassende voetenbankjes beschikbaar. 

Crespo campingstoel

De meest bekende stoel is de crespo campingstoel. Een Crespo stoel staat bekend om zijn lange levensduur. Dit maakt het product duurzaam. De materialen die Crespo gebruikt zijn stevig en licht gewicht. Hierdoor zijn de stoelen makkelijker mee te nemen, zonder dat het teveel gewicht toevoegt aan je lading. Ook voor een crespo voetenbank en een crespo ligbed ben je bij Ultiem Buitenleven aan het juiste adres. 

Bo-Camp campingstoel

Een Bo-Camp campingstoel kopen is ook een verstandige keuze. Duurzaam, stevig en lichtgewicht. Bo-Camp heeft de traditionele stoel en ook kleinere vouwstoelen. Zo kies je de juiste Bo-Camp stoel voor bij het kamperen. Bij Ultiem Buitenleven kun je in onze kampeerwinkel in Leeuwarden komen proef zitten. Zo weet je zeker dat je met de juiste stoel naar huis gaat. 

Crespo Relaxstoel AP-234 Tex Supreme Grijs

Filters

 • Kleur
  Prijs
  -
  Materiaal
  Merk
  Lengte
  Breedte
  Diepte
  Hoogte
  Maat
  Zit hoogte
  Productcategorieën