Campingtafels

Campingtafels

Campingtafel kopen doe je bij Ultiem Buitenleven. Wij hebben het grootste assortiment in campingtafels van Crespo en Bo-Camp. Bestel vandaag je kampeertafel en wij versturen hem direct uit eigen voorraad. Heb je nog meer meubels nodig voor het kamperen? Bekijk ook onze andere kampeermeubelen.
Campingtafel inklapbaar
Een campingtafel is een kampeermeubel dat praktisch moet zijn. Ten slotte moet er meer dan alleen een camping tafel mee op vakantie. Daarom is een campingtafel inklapbaar. Zo neemt deze weinig ruimte in beslag en weegt relatief weinig. Het lichte gewicht van de tafel en het feit dat je hem kunt opvouwen maakt het niet alleen ideaal voor op de camping. Ook voor andere uitjes is de opvouwbare campingtafel niet weg te denken.
Verstelbare campingtafel
Onze campingtafels zijn bijna allemaal verstelbaar in hoogte. Dit is erg praktisch op de camping. Je inklapbare campingtafel neem je dan ook niet alleen mee op vakantie. Je kan je tafel ook gebruiken als picknicktafel op het strand, in het bos of waar je maar wilt. Omdat je camping tafel ook laag bij de grond kan instellen, is het ook uitermate geschikt als speeltafel voor kinderen.

Crespo AP-274 campingtafel