Hoek loungesets tuin

Hoek loungesets tuin

Hoek loungesets zijn ideaal voor in de tuin. Door de hoek loungebank gebruik je de ruimte van je terras optimaal. Een hoek loungeset is daarom een goede keuze als je de ruimte van je tuin zo goed mogelijk wil benutten. Ultiem Buitenleven biedt verschillende stijlen en materialen hoek loungesets aan. Ga je alleen voor een lounge hoekbank? Of kies je voor een set met lounge tafel en losse lounge stoelen? Wij hebben genoeg keuze in hoek loungesets die bij jouw tuin past.

Lounge hoekbank
Een lounge hoekbank kopen is een goed idee. Door de hoek is het mogelijk de bank goed in de ruimte te plaatsen. Zo past deze goed in een hoek. Of kan je het juist als een afscheiding in je tuin gebruiken. We bieden onder andere lounge hoekbanken aan van aluminium, wicker (vlechtwerk), polywood, hout of een combinatie van die materialen. Steeds meer loungekussens zijn ook gemaakt om goed tegen het weer bestand te zijn. Zo zijn ze door speciale stoffen sneller droog. Combineer je lounge hoekbank met een Lounge tafel en lounge stoelen voor een complete loungeset.

Hoek loungeset voor in de tuin
Je maakt buiten het huiskamer gevoel met een hoek loungeset voor in de tuin. Je kan op de hoekbank heerlijk zitten en liggen. Met een bijpassende loungetafel kan je ook nog eens genieten van je favoriete drankje. Gezellig samen borrelen of met het hele gezin op de loungeset. Liever ook wat ruimte voor jezelf? Maak je set compleet met een extra loungestoel. Bedenk goed hoeveel ruimte je hebt voor je hoek loungeset. Deze gaat je veel ruimte opleveren, zolang het past. Mocht je nog twijfels hebben of meer advies willen. Dan staan wij voor je klaar, online en in onze tuinmeubelwinkel in Leeuwarden.

SUNS Portofino 6-delige loungeset - Soft Grey