Stoel-Bank loungesets tuin

Stoel-Bank loungesets tuin kopen?

De stoel-bank loungesets van Ultiem Buitenleven brengen comfort in je tuin. Een stoel-bank lounge past in vrijwel elke tuin. Zo breng je de huiskamer naar buiten. Een stoel-bank loungeset bestaat meestal uit een lounge bank, 2 lounge stoelen en een lounge tafel. Materialen die veel gebruikt worden zijn aluminium, hout, polywood, rope en wicker (vlechtwerk). Wie bieden voordelige loungesets aan. Een paar van onze merken zijn Hartman4 Seasons Outdoor en Suns. Bij je stoel-bank loungeset kan je losse lounge elementen bestellen. Heb je nog vragen? Wij helpen je graag verder, online of in onze tuinmeubelwinkel. 

Stoel-bank loungeset aluminium

Een stoel-bank loungeset van aluminium is de trend voor in je tuin. Strakke designs gecombineerd met comfortabele loungekussens. Aluminium heeft als voordeel dat het een lange levensduur heeft. Het is goed bestand tegen alle weersomstandigheden. De kwaliteit van loungekussens is sterk verbeterd. Hierdoor zijn ze snel droog na een regenbui. Voor een langere levensduur bevelen wij aan een tuinmeubelhoes te gebruiken.  Een stoel-bank lounge set van aluminium geeft stijl aan je tuin. Eenvoudig en voordelig online te bestellen bij Ultiem Buitenleven.

Loungebank met stoelen voor in de tuin

Stoel-bank loungesets zijn samengesteld uit een loungebank en twee loungestoelen. Daarbij een passende loungetafel. De losse stoelen geven het voordeel, dat je ze eenvoudig kan verplaatsen. Handig als je je even wilt afzonderen in de schaduw of zon. Creëer de gezellige huiskamersfeer in je tuin met een stoel-bank loungeset. Samen genieten op de loungebank. Of heerlijk ruimte voor jezelf in een loungestoel. Kwalitatief sterke tuinmeubelen en comfortabel. En dat voor een lage prijs! Bestel nu één van onze stoel-bank loungesets. Uit voorraad leverbaar.
SUNS Termoli 5-delige sofa loungeset
Hartman Ibiza 2 Persoonsbank Loungeset

Filters

 • Kleur
  Prijs
  -
  Materiaal
  Merk
  Lengte
  Breedte
  Diepte
  Hoogte
  Maat
  Zit hoogte
  Productcategorieën